Nordquist Ferment
  • Hjem
  • Nyheter
  • Produkter
  • Kjøp
  • Oppskrifter
  • Erfaringer
  • Kontakt
  • Nordquist Ferment
Nordquist Ferment
  • Hjem/
  • Nyheter/
  • Produkter/
  • Kjøp/
  • Oppskrifter/
  • Erfaringer/
  • Kontakt/
  • Nordquist Ferment/
VitaBiosa_miljøbilde.jpg
Nordquist Ferment

Kjøp

Kjøp Ferment i dag

Nordquist Ferment
  • Hjem/
  • Nyheter/
  • Produkter/
  • Kjøp/
  • Oppskrifter/
  • Erfaringer/
  • Kontakt/
  • Nordquist Ferment/

Visste du at Ferment:

  • Er en fermentert drikk for magen.

  • Er med melkesyrebakterier

  • Har et naturlig innhold av Vitamin K2

  • Er økologisk

 

Nordquist Ferment produktene kan kjøpes hos:

  • Helsekostkjeden Life

  • Helsekostkjeden Sunkost

  • Helsekostkjeden Kinsarvik / GoodLife

  • Nettbutikken arnika.no

  • Nettbutikken behealthy.no

Ønsker du å abonnere på produktene, klikk her.

  • Hjem/
  • Nyheter/
  • Produkter/
  • Kjøp/
  • Oppskrifter/
  • Erfaringer/
  • Kontakt/
  • Nordquist Ferment/

Nordquist Ferment

Ferment er bra ved:


  • Urolig mage etter antibiotikakurer

  • Lette mageplager

  • Treg- eller løs mage

  • Urolig mage under reise

- Produktet erstatter ikke medisinsk behandling.


Alle varianter av Ferment er melkefrie


Ferment er økologisk, og er godkjent av Debio


Rødkål med eple & rødbete

  • 1 rødkål

  • 1 eple

  • 1 rødbete

  • 1 ss uraffinert salt         

  • 1 ss karve 

  • 0,5 dl Ferment Urter

Begynn med å plukke av de ytterste bladene på kålhodet og legg de til side. De skal brukes til lodd i fermenteringskrukka. Rasp eller finsnitt kålen, og ha den over i en stor bolle. Dryss over salt (her kan du godt la den stå i minst 30 min, og la saltet begynne å gjøre jobben for deg)  og begynn å massere/kna kålen til den blir myk og slipper væske. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt sammen Nå skal alt trykkes godt ned i et glass som egner seg til fermentering , ta vare på væsken, den skal være med i glasset. Bladene som du tok vare på i begynnelsen skal nå legges som et lokk over grønnsakene. Vær nøye med at ingenting er over væsken. Hell på ekstra saltlake om det er for lite væske av kål og frukt. Når du setter krukken til fermentering er det veldig viktig at du ikke setter gummiringen på glasset, dette er fordi fermenteringen trenger å puste litt. Sett glasset på et fat som klarer å ta imot sprut. De første dagene, under stormgjæringen vil det boble og leve litt i glasset, det er veldig bra. La krukken stå og fermentere i 5-10 dager. Fjern de øverste kålbladene, sett gummiring på glasset og sett det i kjøleskapet. Nå kan du nyte gode bakterier for tarmen, pluss antioksidanter fra grønnsaker, frukt & krydder i fermenteringen.

(Saltlake: 1 liter vann, 2 ss salt – kok opp og avkjøl)

Oppskrift: May Tonje Nielsen Våga.

Lag deg en nydelig dressing med Ferment

  • 4 ss kaldpresset olivenolje

  • 1 ss vann

  • ¼ ts fransk sennep(dijon)

  • Litt hvitløk etter smak

  • Salt/pepper

  • Ev. Litt sukker

  • Presset sitronsaft, noen dråper

  • Ca 1 barneskje Ferment

Mangokraut

  • 1 hel hodekål

  • 1 mango, hakket

  • En tommelstor bit frisk ingefær     

  • 1ts chili (tørket)

  • 1 ts gurkemeie                                            

  • 1 ss uraffinert salt 

  • 4 ss Ferment

Begynn med å plukke av de ytterste bladene på kålhodet og legg de til side. De skal brukes til lodd i fermenteringskrukka. Rasp eller finsnitt kålen, og ha den over i en stor bolle. Dryss over salt (her kan du godt la den stå i minst 30 min, og la saltet begynne å gjøre jobben for deg)  og begynn å massere/kna kålen til den blir myk og slipper væske. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt sammen. Nå skal alt trykkes godt ned i en glass som egner seg til fermentering, ta vare på væsken, den skal være med i glasset. Bladene som du tok vare på i begynnelsen skal nå legges som et lokk over grønnsakene. Vær nøye med at ingenting er over væsken. Hell på ekstra saltlake om det er for lite væske av kål og frukt. Når du setter krukken til fermentering er det veldig viktig at du ikke setter gummiringen på glasset, dette er fordi fermenteringen trenger å puste litt. Sett glasset på et fat som klarer å ta imot sprut. De første dagene, under stormgjæringen vil det boble og leve litt i glasset, det er veldig bra. La krukken stå og fermentere i 5-10 dager. Fjern de øverste kålbladene, sett gummiring på glasset og sett det i kjøleskapet. Nå kan du nyte gode bakterier for tarmen, pluss antioksidanter fra grønnsaker, frukt & krydder i fermenteringen.

(Saltlake: 1 liter vann, 2 ss salt – kok opp og avkjøl).

Oppskrift: May Tonje Nielsen Våga.

Blåbærdrikk med Ferment

  • 2 dl Avkjølt lakris og mynte te, f.eks Pukka lakris og mynte

  • 1/2 dl Ferment Blåbær. Aronia, Soplbær

  • 1 dl vann

Bland alle ingrediensene og nyt noe som smaker friskt og leskende.

Oppskrift: Sara Chacko.